"Yalnız Kurtlar" Filminin Devamı Ne Zaman Çekilecek?
George Clooney ve Brad Pitt’i yeniden bir araya getiren "Yalnız Kurtlar" (Wolfs) filmi, 20 Ağustos'ta vizyona girecek. Ancak film, vizyona girmeden önce devam filminin müjdesini aldı. İlk filmin prömiyeri 81'inci Venedik Film Festivali'nde gerçekleştirilecek. Filmin gösterime girmesinden önce devamının çekileceği haberi, hayranlarını heyecanlandırdı.

Deha Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Deha Hangi Kanalda Ve Hangi Gün Yayınlanacak? Deha Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Deha Hangi Kanalda Ve Hangi Gün Yayınlanacak?

Yalnız Kurtlar filmi oyuncu kadrosu ve konusu nedir?-1

"Yalnız Kurtlar"ın Konusu ve İlk Filmin Detayları
"Yalnız Kurtlar," Clooney’nin canlandırdığı bir suçu örtbas etmek için kiralanan profesyonel ile Pitt’in hayat vereceği başka bir profesyonelin işbirliğini konu alacak. Yönetmen, senarist ve yapımcı Jon Watts’ın imzasını taşıyan film, ilk olarak 20 Eylül’de prömiyerini yapacak. Clooney ve Pitt'in yıldız performansları, filmin büyük ilgi görmesini sağladı.

Yalnız Kurtlar filmi oyuncu kadrosu ve konusu nedir?-2

Devam Filmi Hakkında Ne Biliniyor?
"Yalnız Kurtlar"ın devam filmi ile ilgili henüz detaylar açıklanmadı. Ancak, ilk filmin başarısı, devam filminin büyük bir merakla beklenmesine neden oldu. Jon Watts’ın hem ilk filmi hem de devam filmine olan katkıları, projelerin kalitesi hakkında umut verici bir işaret.

Gelinim Mutfakta 8 Ağustos: Son bölüm canlı izle! Gelinim Mutfakta 8 Ağustos: Son bölüm canlı izle!

Yalnız Kurtlar filmi oyuncu kadrosu ve konusu nedir?-3

Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?
"Yalnız Kurtlar" filminde George Clooney ve Brad Pitt’in yanı sıra Amy Ryan, Austin Abrams, Poorna Jagannathan, Richard Kind ve Zlatko Buric gibi isimler de yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu, filmin daha da dikkat çekici hale gelmesini sağlıyor.

Hamburg - İstanbul Hattı filmi oyuncu kadrosu ve konusu nedir? Hamburg - İstanbul Hattı filmi oyuncu kadrosu ve konusu nedir?

Yalnız Kurtlar filmi oyuncu kadrosu ve konusu nedir?-4

Yalnız Kurtlar filmi ne zaman vizyona girecek?
George Clooney ve Brad Pitt’in başrollerini üstlendiği "Yalnız Kurtlar" filmi, 20 Ağustos'ta vizyona girecek. İlk filmin başarısının ardından devam filminin de çekileceği açıklandı. İlk filmin prömiyeri Venedik Film Festivali'nde yapılacak ve devam filmi için detaylar yakında açıklanacak. 

Deadpool & Wolverine filmi oyuncu kadrosu ve konusu nedir? Deadpool & Wolverine filmi oyuncu kadrosu ve konusu nedir?

Kaynak: Haber Merkezi