Baran Alp Vardar’ın Sağlık Durumu Ne?
İstanbulspor, 19 yaşındaki genç futbolcusu Baran Alp Vardar’a kanser teşhisi konduğunu duyurdu. Kulüp, bu zorlu süreçte Vardar’a destek olmak için elinden geleni yapacağını belirtti. İstanbulspor’un resmi açıklamasında, "Altyapımızdan yetişmiş, A takımımızda görev almış, canımız Baran Alp Vardar’a yapılan tetkikler sonucu kanser teşhisi konmuş ve tedavi sürecine başlamıştır. Daima seninle olacağız" ifadelerine yer verildi.

İstanbulspor'un 19 Yaşındaki Futbolcusu Kansere Yakalandı!-1

Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan Geçmiş Olsun Mesajları
Fenerbahçe Kulübü, Baran Alp Vardar için sosyal medya üzerinden destek mesajı paylaştı. Fenerbahçe'nin paylaşımında, "Geçmiş olsun Baran Alp Vardar. Sürecin çok iyi geçeceğine, her şeyin yolunda gideceğine inanıyoruz" denildi.

Buse Tosun Çavuşoğlu, Olimpiyatlar da Bronz Madalya Kazandı Buse Tosun Çavuşoğlu, Olimpiyatlar da Bronz Madalya Kazandı

Beşiktaş Kulübü de, Baran Alp Vardar’a moral vermek amacıyla bir açıklama yaptı. Beşiktaş, "Sen çok güçlüsün, üstesinden geleceksin, seninleyiz Baran Alp Vardar" diyerek, futbolcunun tedavi sürecinde yanında olduklarını belirtti.

G U Xm I Fj X Y A Acoka

Baran Alp Vardar’ın Kariyeri ve İstanbulspor’daki Durumu
Baran Alp Vardar, İstanbulspor altyapısında yetişen genç bir futbolcu olarak dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezon profesyonel futbol hayatına adım atan Vardar, İstanbulspor formasıyla Süper Lig’de 3 maçta toplam 106 dakika görev almıştı. Savunma oyuncusunun, genç yaşına rağmen gösterdiği performans, gelecekte büyük bir futbolcu olacağına dair umutlar uyandırmıştı.

Galatasaray'da Derrick Köhn Gelişmesi Galatasaray'da Derrick Köhn Gelişmesi

Maribor - Fenerbahçe maçının muhtemel 11'leri

Tedavi Süreci ve Destek
Baran Alp Vardar’ın tedavi süreci hakkında detaylar henüz netleşmemişken, İstanbulspor ve futbol camiasının desteği büyük önem taşıyor. Futbolseverler ve spor camiası, genç oyuncunun tedavi sürecinde moral ve destek sağlamak için çeşitli etkinliklerde bulunabilir.

Bakan Memişoğlu’ndan maymun çiçeği virüsü açıklaması Bakan Memişoğlu’ndan maymun çiçeği virüsü açıklaması

Galatasaray'dan Lucas Digne hamlesi: Görüşmelere başlandı! Galatasaray'dan Lucas Digne hamlesi: Görüşmelere başlandı!

Kaynak: Haber Merkezi