Bu sezon Benfica’ya transfer olduktan sonra kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Kerem Aktürkoğlu, A Milli Takım’ın İzlanda’yı 4-2 yendiği UEFA Uluslar Ligi maçında da etkileyici bir performans sergiledi. Kerem, ceza sahası dışından attığı muhteşem golle dikkatleri üzerine çekerek Portekiz medyasında geniş yer buldu.

İbrahim Hacıosmanoğlu, Yabancı Futbolcu Sınırı Kaldırılacak İbrahim Hacıosmanoğlu, Yabancı Futbolcu Sınırı Kaldırılacak

Kerem Aktürkoğlu'na Geçmiş Olsun Mesajları Yağdı-2

Portekiz Basınından Övgüler

Kerem Aktürkoğlu, Uluslar Ligi'nde attığı 4 golle gol krallığı yarışmasında Benjamin Sesko ve Victor Gyökeres ile birlikte zirvede yer aldı. Portekiz basınında yapılan yorumlar ise şöyle:

  • SAPO: "Aktürkoğlu, Türkiye’yi İzlanda karşısında galibiyete taşıyan muhteşem gol attı." Haberde, Kerem’in 90+5. dakikada attığı golün yanı sıra, Arda Güler’in golünde kaleciye yaptığı baskıya da vurgu yapıldı.

  • ZERO ZERO: "Türkiye, Aktürkoğlu’nun harika golüyle 4. Grup'ta liderliğini sürdürüyor." Maçta yaşanan goller için "düello" ifadesini kullanan Zero Zero, Kerem’in golünü ise "harika" olarak tanımladı.

Sürat teknesinin çarptığı adam hayatını kaybetti Sürat teknesinin çarptığı adam hayatını kaybetti

Kerem Aktürkoğlu ayrılıyor mu? Yeni adresi belli oldu mu?

  • DESPORTO AO MINUTO: "Aktürkoğlu, yeteneğiyle maça damga vurdu." Kerem’in maçta 1 gol ve 1 asistle büyük bir etki yarattığı belirtildi.

  • O JOGO: "Aktürkoğlu’nun asisti ve golü Türkiye'ye zafer kazandırdı." Kerem’in 88. dakikada Arda Güler’e yaptığı asist ve 90+5’teki golü detaylı bir şekilde anlatıldı.

  • A BOLA: "Gecenin en güzel anı Kerem Aktürkoğlu’nun ayaklarından geldi." Bu haberde, milli futbolcunun galibiyetindeki rolü ön plana çıkarıldı.

Victoria's Secret Defilesinde Tarihi An: Transeksüel Manken! Victoria's Secret Defilesinde Tarihi An: Transeksüel Manken!

  • RECORD: "Aktürkoğlu, gösteri yapıyor." Record, Kerem’i maçın kahramanı ilan ederek Benfica’daki performansını A Milli Takım’a taşıdığını vurguladı.

Kerem Aktürkoğlu’nun bu performansı, hem kulüp hem de milli takım kariyerinde önemli bir dönüm noktası olarak kaydedildi.

Meltem Miraloğlu, Amerika'da Rehin Tutulduğunu Açıkladı Meltem Miraloğlu, Amerika'da Rehin Tutulduğunu Açıkladı

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: Haber Merkezi