Ünlü oyuncu Meltem Miraloğlu, birkaç yıl önce Amerika'ya yerleşip kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı Patrick Grady ile evlenmesinin ardından yardım çağrısında bulundu. "Hayat Devam Ediyor" dizisiyle tanınan Miraloğlu, Türkiye'de dizi teklifleri alamayınca yurt dışında yaşamaya karar vermişti.

Meltem Miraloğlu, Amerika'da Rehin Tutulduğunu Açıkladı

2019 yılında Patrick ile nikah masasına oturan Meltem Miraloğlu, son dönemde yaşadığı zorlukları basınla paylaştı. Kimlik ve belgelerinin çalındığını belirten Miraloğlu, ABD’de rehin tutulduğunu duyurdu. Magazin Burada'nın haberine göre, Miraloğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Çiçekçi'de Fotoğraf Tartışması: Tek Yumrukla Komalık Oldu Çiçekçi'de Fotoğraf Tartışması: Tek Yumrukla Komalık Oldu

Meltem Miraloğlu, Amerika'da Rehin Tutulduğunu Açıkladı

“Ben Meltem Miraloğlu, Diyarbakır’da doğdum. Çocukluğumdan beri tiyatro, sinema ve dizi alanlarında emek verdim. Başrolünü oynadığım dizim, 13 ülkede milyonlarca izleyici tarafından sürekli izlenerek sanat dünyasında kendime yer bulmamı sağladı. Bu konuşmayı, basına bir röportaj vermekten çok, tüm televizyonlara suç duyurusunda bulunduğum için yapıyorum.”

Kuryenin ölümüne neden olan alkollü sürücüye 5 yıl hapis Kuryenin ölümüne neden olan alkollü sürücüye 5 yıl hapis

Meltem Miraloğlu, Amerika'da Rehin Tutulduğunu Açıkladı-1

Danla Bilic Ata Binerken Düşüp Yaralandı Danla Bilic Ata Binerken Düşüp Yaralandı

"Türkiye’ye Girişim Engelleniyor"

Miraloğlu, amaçlarının hazırladığı videoların İngilizce altyazı ile Federal Mahkeme İnsan Hakları Hakimi’ne ulaştırılması olduğunu belirtti. Avukat talep eden oyuncu, haklarını savunmak istediğini ifade etti. “Kimliklerim çalındı ve ABD'de rehin tutulduğum için Türkiye’ye girişim engelleniyor. ABD vatandaşlığımı alarak özgürlüğüme kavuşmak istiyorum,” dedi.

Meltem Miraloğlu, "Hayat Devam Ediyor" dizisinin çocuk gelini rolüyle hafızalarda yer etmiştir.

Akdeniz'de 4.7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi Akdeniz'de 4.7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: Haber Merkezi