Ünlü fenomen Kerimcan Durmaz, Orkun Işıtmak'ın "Pembe Yalanlar" programına katılarak yalan makinesine bağlandı ve kadınlarla cinsellik hakkında dikkat çekici bir itirafta bulundu.

Kerimcan Durmaz'dan Kadınlarla Cinsellik Üzerine İtiraflar!

Bir süredir gündemden uzak kalan Durmaz, YouTube videolarıyla hızlı bir dönüş yaptı ve yeniden merak konusu oldu. Son zamanlarda yakın arkadaşı Samet Liçina ile çektiği videolar sayesinde de sıkça konuşuluyor. Özellikle, aniden ortaya çıkan "eril" enerjisiyle dikkat çeken Durmaz, yeni imajıyla herkesin ilgisini çekmeyi başardı.

S Ee7B82F7B86F727Af1B12712991C9F67A14A306D

Kendine yeni bir tarz oluşturma çabası içinde olan Kerimcan, sakallarını uzattı, saçlarını kestirdi, dolgularını çıkarttı ve spor yapmaya başladı. Bu değişim, izleyiciler tarafından ciddiyetle karşılandı ve "makara yapıyor" düşüncesi zamanla geride kaldı.

Kerimcan Durmaz'dan Kadınlarla Cinsellik Üzerine İtiraflar!

Son olarak, "Pembe Yalanlar" programına konuk olan Durmaz, yalan makinesine bağlanarak birçok soruya yanıt verdi. Programda "Cinsiyet değiştirme ameliyatı olmak istedin mi?" sorusuna verdiği yanıtla gündeme oturan Kerimcan, bir diğer soruya da ilginç bir cevap verdi. Samet Liçina'nın "Daha önce hiç bir kadınla birlikte oldun mu?" sorusuna, önce utangaç bir şekilde "Evet, oldum. Bir değil, birkaç kez" yanıtını vererek itiraf etti. Yalan makinesi de bu yanıtı doğruladı.

Çocuğun Oyuncak Silahı Jandarma'yı Alarma Geçirdi Çocuğun Oyuncak Silahı Jandarma'yı Alarma Geçirdi

Kerimcan Durmaz'dan Kadınlarla Cinsellik Üzerine İtiraflar!

Kerimcan Durmaz’ın bu samimi açıklamaları, hem hayranları hem de sosyal medya kullanıcıları arasında büyük bir ilgi gördü. Yeni imajı ve cesur açıklamalarıyla Durmaz, dikkat çekmeye devam ediyor.

Ece Uslu, 50 Yaşına Kapadokya'da Girdi Ece Uslu, 50 Yaşına Kapadokya'da Girdi

Ünlü Yönetmen Tomris Giritlioğlu Hayatını Kaybetti Ünlü Yönetmen Tomris Giritlioğlu Hayatını Kaybetti

Kaynak: Haber Merkezi