Denizli’nin Tavas ilçesinde meydana gelen olayda, uyuşturucu parası yüzünden tartıştığı babası ve ağabeyini av tüfeğiyle öldüren Kadir Pekdemir, cinayetten bir gün sonra evini ateşe vererek dikkatleri üzerine çekti. Zanlının, cinayetin ardından arkadaşlarıyla çay içip sohbet ettiği öğrenildi.

Olay, Tavas ilçesine bağlı Aydoğdu Mahallesi'nde pazar akşamı gerçekleşti. İhbar üzerine yangın söndürme ekipleri, yanan eve geldiklerinde baba Süleyman Pekdemir (60) ve oğlu Muhammet Pekdemir’in (35) cesetleriyle karşılaştı. Kadir Pekdemir, cinayetten sonraki gün evi ateşe verdikten sonra motosikletiyle kaçmaya çalışırken yakalandı.

Denizli'de Tefecilik Yapan Şahıs Tutuklandı Denizli'de Tefecilik Yapan Şahıs Tutuklandı

Uyuşturucu parası için babası ve ağabeyini öldürdü-1

Jandarma ekipleri, Kadir'in ifadesini almak için çapraz sorguya aldı. İlk etapta "bıçakla öldürdüm” diyen Kadir, daha sonra av tüfeğiyle cinayeti işlediğini itiraf etti. Madde bağımlısı olduğu öne sürülen zanlı, tartışmanın ardından babası ve ağabeyini para vermedikleri için öldürdüğünü belirtti.

Avukat evinde ölü bulundu, eski eşi durumu fark etti Avukat evinde ölü bulundu, eski eşi durumu fark etti

Kadir Pekdemir, "Eve varmadan önce tüfeği kontrol ettim. Eve girince babam ve ağabeyimi tüfekle vurdum. Onların başlarında ölmelerini bekledim. Olayın ardından çay içmek için kahveye gittim” dedi. Ardından evi ateşe verme kararını, cinayet gerçekleştikten bir gün sonra aldığını açıkladı.

Yurt Odasında Çakmak Gazı Patlaması: 1 Öğrenci Ağır Yaralı Yurt Odasında Çakmak Gazı Patlaması: 1 Öğrenci Ağır Yaralı

Kadir Pekdemir, jandarmadaki ifadesinin ardından adli makamlara teslim edilerek tutuklandı. İki kişiyi öldüren zanlının, yakalanma sürecinde annesi ve kız kardeşini de öldürmeyi planladığı iddiaları da gündeme geldi. Olayda hayatını kaybeden Süleyman ve Muhammet Pekdemir’in cenazeleri, Adli Tıp’ta yapılan otopsilerin ardından Aydoğdu Mahalle Mezarlığı’na defnedildi.

Pompalı Tüfeği Temizlerken Abisini Yaraladı Pompalı Tüfeği Temizlerken Abisini Yaraladı

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: IHA