Konya'da, Türkiye'nin en büyük tatlı su gölü olan Beyşehir Gölü'nde bulunan Çeçen Adası, 165 milyon TL bedelle yeni sahibini bekliyor. 550 dönümlük tarım arazisi niteliğindeki ada, metrekaresi 9 dolar fiyatla satışa sunuldu.

Konya'da Çeçen Adası Satışa Çıkarıldı: 165 Milyon TL!

Adaya Erişim ve Kullanım Alanları

Gölkaşı Mahallesi muhtarı Ali Navruz, "Çeçen Adası'nın satış fiyatı 165 milyon lira olarak belirlenmiştir. Ada, hayvancılık ve tarım faaliyetleri için kullanılmaktadır. Tek tapulu olan bu yer, son günlerde birçok alıcı tarafından incelendi fakat henüz bir anlaşma sağlanamadı," ifadelerini kullandı. Adaya ulaşım, muhtarın belirttiğine göre, 10 tona kadar yük kaldırabilen sal ve teknelerle sağlanıyor.

Kadir Ezildi'den Açıklama: Nişanlısı Hukuki Süreç Başlattı! Kadir Ezildi'den Açıklama: Nişanlısı Hukuki Süreç Başlattı!

Konya'da Çeçen Adası Satışa Çıkarıldı: 165 Milyon TL!

Konya'da Tek Satılık Ada

Gayrimenkul şirketinin sahibi Samet Ok, "Konya'da ada satışı yapmak büyük heyecan yaratıyor. Kentte böyle bir yer yok; Çeçen Adası, tek satılık ada olma özelliği taşıyor. Kuzey-güney 2 kilometre, doğu-batı ise 400 metreye kadar uzanıyor. Doğal güzellikleri ile dikkat çeken bu ada için büyük bir talep var," dedi.

Suudi Prens: "Filistin Meselesini Önemsemiyorum" Suudi Prens: "Filistin Meselesini Önemsemiyorum"

Konya'da Çeçen Adası Satışa Çıkarıldı: 165 Milyon TL!

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

2024 güncel sunta fiyatları ne kadar? Sunta fiyat listesi... 2024 güncel sunta fiyatları ne kadar? Sunta fiyat listesi...

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: Haber Merkezi