Antalya’nın Kumluca ilçesinde meydana gelen orman yangını, havadan ve karadan yapılan müdahalelerle 2 saatte kontrol altına alındı. Yangın, 20 dönüm ormanlık alanı tahrip ederken, alevlerin sıçradığı bir ev de yanarak kullanılmaz hale geldi.

Burdur’da yabancı uyruklu şahıs çalıştığı çiftlikte ölü bulundu Burdur’da yabancı uyruklu şahıs çalıştığı çiftlikte ölü bulundu

Yeni Kışla Mahallesi'nde saat 13.20’de henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangını gören vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine hızla orman yangın ekipleri, sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi. Yangına, 2 helikopter, 10 arazöz, 1 dozer ve 3 su tankeri ile müdahale gerçekleştirildi. Ekiplerin etkin çabaları sonucunda yangın, yaklaşık 2 saat içinde kontrol altına alındı.

Kumluca’da orman yangınında alevlerin sıçradığı ev kullanılamaz hale geldi

Yangında, Osman Gazlıgöl’e ait bir ev alevlerden zarar gördü ve kullanılamaz hale geldi. Yangın esnasında evde bulunmayan Osman Gazlıgöl’ün durumu belirsizliğini koruyor.

Polis memuruna cadde ortasında pompalı tüfekle saldırı Polis memuruna cadde ortasında pompalı tüfekle saldırı

Yangında ayrıca 20 dönüm büyüklüğündeki kızılçam ormanı da zarar gördü. Olayın ardından jandarma ve Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, yangının çıkış nedeni hakkında detaylı bir inceleme başlattı. Bu olay, bölgedeki orman yangınlarına karşı alınan tedbirlerin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Son bir haftada iki caretta caretta ölü bulundu Son bir haftada iki caretta caretta ölü bulundu

Eski İş Yerinden Kamyoneti Alıp Gece Turu Yapmıştı, Serbest Bırakıldı Eski İş Yerinden Kamyoneti Alıp Gece Turu Yapmıştı, Serbest Bırakıldı

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: IHA