Özellikle Hisarönü Mahallesi'nde bulunan özel kamp alanları, ülkenin dört bir yanından ziyaretçileri ağırlıyor. Çadır tatili, özellikle pandemi süreciyle birlikte izole ve doğa ile iç içe bir tatil alternatifi olarak tercih ediliyor. Kamp alanları, ortak kullanım alanlarıyla donatılmış olup, ziyaretçilerin tüm temel ihtiyaçlarını karşılamakta. Bu alanlar, çevresindeki eşsiz bitki örtüsü ve masmavi deniz manzarasıyla göz dolduruyor.

MARMARİS'TE ÇADIR KAMPLARINA RAĞBET DEVAM EDİYOR  KAMP TATİLCİSİ ERDİNÇ YILMAZ

Mersin’de Toroslardan sahile kadar yağmur etkili oldu Mersin’de Toroslardan sahile kadar yağmur etkili oldu

Marmaris'e yaklaşık 37 kilometre uzaklıktaki Hisarönü Mahallesi'nde bulunan kamp alanları, özellikle çocuklu aileler ve üniversite öğrencileri tarafından tercih ediliyor. Erdinç Yılmaz, ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte çadır kampı tatili yapmak için Sakarya'dan geldiklerini belirterek, "Doğa ile iç içe olmak ve özgürce vakit geçirmek çok keyifli. Bu tür tatiller, özellikle yaz aylarında otel tatillerinden daha çekici geliyor" dedi.

MARMARİS'TE ÇADIR KAMPLARINA RAĞBET DEVAM EDİYOR KAMP İŞLETMECİSİ SELMA EVCAN

Kamp işletmecisi Selma Evcan ise özellikle Kurban Bayramı gibi özel dönemlerde yoğunluk yaşadıklarını ve şu anda tekrar talebin arttığını dile getirdi. Evcan, "Otel fiyatlarındaki artışlar ve ekonomik durum, çadır kamplarını tercih etmekte etkili oluyor. Misafirlerimiz için ortak duş alanları ve mutfak olanakları sunuyoruz. Eylül ayının sonuna kadar rezervasyonlar devam ediyor" şeklinde konuştu.

MARMARİS'TE ÇADIR KAMPLARINA RAĞBET DEVAM EDİYOR

Kaynak: IHA