Yüksek Performans ve Geniş Menzil

eDeliver 5, 120 kW güç üreten elektrik motoruyla 240 Nm torka sahip. Bu özellikleri sayesinde araç, 0'dan 100 km/s hıza yalnızca 10.7 saniyede ulaşabiliyor. 489 kilometrelik WLTP şehir içi menziliyle dikkat çeken model, ticari araçlar arasında menzil avantajı sunuyor. 64 kWh'lik inceltilmiş bataryası, uzun ömürlü kullanım ve düşük maliyet hedefleri doğrultusunda geliştirilmiş.

Araç, 11 kW’lık üç fazlı AC şarj istasyonlarında bataryasını %20'den %80'e dört saat içinde doldurabiliyor. Daha hızlı bir çözüm sunan 70 kW'lık DC şarj istasyonlarında ise bu süre yalnızca 36 dakika. Bu hızlı şarj imkanı, ticari kullanıcılar için zaman tasarrufu sağlıyor.

MEB'den Yeni Karar: Ek Ders Ücretlerinden Vergi Kesintisi Yapılmayacak MEB'den Yeni Karar: Ek Ders Ücretlerinden Vergi Kesintisi Yapılmayacak

İki Farklı Şasi Seçeneği

MAXUS eDeliver 5, kısa ve uzun olmak üzere iki farklı şasi tipiyle piyasaya sunuluyor. Kısa şasili versiyonu, 4800 mm uzunluk, 1874 mm genişlik ve 1960 mm yüksekliği ile 6.6 metreküplük bir yükleme hacmi sunuyor. 1200 kilogram taşıma kapasitesine sahip olan bu versiyon, küçük işletmelerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmış. Uzun şasili versiyon ise 5250 mm uzunluk, 7.7 metreküp yükleme hacmi ve 1265 kilogram taşıma kapasitesiyle daha büyük hacimli yük taşımak isteyen kullanıcılar için ideal.

Aracın standart donanımında, sürücülere konfor ve güvenlik sunan pek çok özellik bulunuyor. 12.3 inçlik dokunmatik ekran, kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto desteği sunarken; 360 derece çevre görüş sistemi, adaptif hız sabitleyici ve akıllı uzun far asistanı gibi teknolojiler sürüş keyfini artırıyor. Ayrıca ısıtmalı koltuklar, klima ve elektronik park freni gibi lüks özellikler de donanım listesinde yer alıyor.

MAXUS eDeliver 5, sürücü ve yolcular için en üst düzeyde güvenlik sağlamak amacıyla geliştirilmiş. Aracın güvenlik sistemleri arasında Adaptif Hız Sabitleyici (ACC), Ön Çarpışma Uyarısı (FCW), Otomatik Acil Durum Frenlemesi (AEB) ve Şerit Takip Asistanı (LKA) gibi gelişmiş özellikler yer alıyor.

MAXUS eDeliver 5’in kısa şasili versiyonu Türkiye’de 1 milyon 675 bin TL fiyatla satışa sunuldu. Lansmana özel olarak, sıfır faizle 300.000 TL'ye kadar 12 ay vade seçeneği de müşterilere sunuluyor.

Editör: Şule Akyol