İŞKUR bekçi alımı şartları nedir? KPSS şartı aranmıyor! İŞKUR bekçi alımı şartları nedir? KPSS şartı aranmıyor!

Yerlikaya, Mersin'de çekilen görüntülerle ilgili olarak 11 kişinin tespit edildiğini ve bunlardan 9 şüphelinin yakalandığını bildirdi. Mersin İstihbarat ve Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlükleri tarafından yapılan çalışmalarda, sahil kenarında çekilen ve PKK elebaşının lehine sloganlar atan bir grup tarafından çekildiği belirlenen görüntülerin ardından soruşturma başlatılmıştı.

Bakan Yerlikaya, yapılan operasyonlar hakkında X hesabından "Gereği yapıldı" başlığıyla detayları paylaştı. Yerlikaya'nın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:
"Sosyal medyada paylaşılan ve Mersin’de çekildiği belirlenen görüntülerde bir grup halay çekerken PKK elebaşı lehine sloganlar attığı tespit edilmişti. Mersin İstihbarat ve TEM Şube Müdürlüklerimizce şüphelilerin tespitine yönelik çalışma yapıldı. Görüntülerde yer alan 11 şüphelinin kimlikleri belirlendi.

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Mersin ve Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğümüzce; 1 şüpheli 'Uyuşturucu Madde Kullanmak' suçundan tutuklandı, 9 şüpheli ise yakalandı. 1 firari şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor. Aramalarda dijital materyaller, silah ve mühimmat ele geçirildi. Şüpheliler 'Terör Örgütünün Propagandasını Yapma (PKK/KCK)' suçundan gözaltına alındı. Bölücü terör örgütü ve uzantılarına karşı mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. Teröristlerin her zaman izindeyiz."

Kaynak: Haber Merkezi