Muğla'nın Ula ilçesinde, sıkça meydana gelen trafik kazalarıyla bilinen bir yolda yaşanan kazada 75 yaşındaki motosiklet sürücüsü Osman Çoban hayatını kaybetti. Olay sonrası vatandaşlar, yolu kısa bir süreliğine trafiğe kapatarak yetkililerden çözüm talep etti.

Ankara'da terör saldırısı! Şehit ve yaralılar var Ankara'da terör saldırısı! Şehit ve yaralılar var

Dalaman’daki Orman Yangını Kontrol Altına Alındı Dalaman’daki Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Kaza, 23 Ekim'de saat 14.30 sularında Muğla-Antalya karayolu üzerindeki Kızılağaç Mahallesi'nde gerçekleşti. 48 DB 985 plakalı otomobil ile 48 AAC 097 plakalı motosikletin karıştığı kazada, Osman Çoban olay yerinde yaşamını yitirdi. Olayın 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesiyle birlikte sağlık ve güvenlik ekipleri bölgeye sevk edildi.

Ölümlü Kaza Sonrasında Vatandaşlar Yolu Kapattı-1

Muhtar Keleş: "Yeter Artık, Canlar Kaybediyoruz!"

Osman Çoban’ın ölümünün ardından Kızılağaç Mahalle Muhtarı Güler Keleş, yetkililere seslenerek, “Bu yolda 15 kişi hayatını kaybetti. Sürekli vatandaşlarımız kazalarda can veriyor. Defalarca bu durumu ilettik, ama hala bir adım atılmadı,” dedi.

Pompalı Tüfeği Temizlerken Abisini Yaraladı Pompalı Tüfeği Temizlerken Abisini Yaraladı

Halk Yolu Kapattı, Kalıcı Önlemler Talep Edildi

Muhtar Keleş ile birlikte olay yerine giden Kızılağaç sakinleri, komşuları Osman Çoban’ın kaybı nedeniyle derin bir üzüntü yaşadı. Daha önce de birçok kazanın meydana geldiği bu yolda önlem alınmasını isteyen vatandaşlar, yolu trafiğe kapattı. Muhtar Keleş, önlemler alınmadığı takdirde mahalle sakinleriyle birlikte kalıcı bir yol kapama eylemi gerçekleştireceklerini ifade etti.

Uyuşturucu parası için babası ve ağabeyini öldürdü Uyuşturucu parası için babası ve ağabeyini öldürdü

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: IHA