Antalya'nın Aksu ilçesindeki bir palet üretim tesisinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde kontrol altına alındı. Yangında bir kişi dumandan etkilenirken, iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

Yangın, dün saat 14.30 sıralarında Soğucaksu Mahallesi 25004 Sokak'ta bulunan palet üretim tesisinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle başladı. Olayın bildirilmesinin ardından çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi hızla olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangını büyümeden söndürmeyi başardı. Bu esnada, duman nedeniyle etkilenen 40 yaşındaki Süleyman Doğan, sağlık ekipleri tarafından ambulansta ilk müdahale sonrası kontrol amacıyla hastaneye kaldırıldı.

Yangında 50 Hayvanı Telef Olan Besici Kadın Gözyaşlarına Boğuldu Yangında 50 Hayvanı Telef Olan Besici Kadın Gözyaşlarına Boğuldu

Yangında 50 Hayvanı Telef Olan Besici Kadın Gözyaşlarına Boğuldu Yangında 50 Hayvanı Telef Olan Besici Kadın Gözyaşlarına Boğuldu

Palet üretim tesisinde korkutan yangın: 1 kişi dumandan etkilendi-1

Tesis sahibi Şeref Metin, yangının elektrik kontağından veya yemek yapımı sırasında çıkmış olabileceğini belirtti. Metin, "Henüz kesin bir sebep yok. Ucuz atlattık, buna da şükür. Ancak hasarımız büyük" dedi.

2 araca çarpıp kaçtı: Vatandaşın çelmesi yakalattı 2 araca çarpıp kaçtı: Vatandaşın çelmesi yakalattı

Yangının çıkış nedeni ile ilgili polis ve itfaiye ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: IHA