3 Yaşındaki Çocuk Canını Zor Kurtardı
Sarıyer Rumeli Hisarı Mahallesi'nde, 3 yaşındaki bir çocuğun beşinci kattaki evin penceresinde yürüdüğü anlar, mahallede büyük bir paniğe yol açtı. Evin penceresinde dengesini kaybedip tehlikeli bir şekilde kenarda yürüyen çocuk, esnafın hızlı müdahalesiyle kurtarıldı. Olay, mahalleli tarafından anbean izlendi ve herkes derin bir nefes aldı.

Sarıyer’de 5. Katın Penceresinde Korku Dolu Anlar?-1

5. Katın Penceresinde Neler Yaşandı?
Önceki gün saat 19.00 sıralarında, Sarıyer Rumeli Hisarı Mahallesi'nde 5 katlı bir apartmanın penceresinde korkunç bir manzara ortaya çıktı. 3 yaşındaki çocuk, anne ve babasının evde olduğu sırada odasının penceresinden dışarı çıktı ve pencere kenarına kadar yürüdü. Evin penceresinin en ucuna kadar yürüyen çocuk, mahalleli tarafından fark edildi.

Sarıyer’de 5. Katın Penceresinde Korku Dolu Anlar?-3

Mahallelinin Kurtarma Çabaları Nasıl İlerledi?
Çocuk tehlikeli bir durumda olduğu için mahalle esnafı, hemen harekete geçti. Esnaf, binanın altına kendi imkanlarıyla battaniye gerdi ve binanın altındaki araçları çekti. Bu sırada, bir grup esnaf hızla beşinci kata çıkarak aileye durumu bildirdi. Çocuğun panik yapmadan aile tarafından içeri alınması sağlandı.

15 yaşındaki çocuk çakmak gazı içti, arkadaşını öldürdü 15 yaşındaki çocuk çakmak gazı içti, arkadaşını öldürdü

Sarıyer’de 5. Katın Penceresinde Korku Dolu Anlar?-2

Olay Anında Esnafın Duygusal Tepkileri
Olayın tanığı ve esnaf Ahmet Kısır, durumu şu şekilde anlattı: “Müşteriler yemek yerken bir gürültü oldu ve bir baktım binanın köşesinde bir çocuk var. O an inanılmaz bir korku yaşadık. Yukarı çıkarak aileye haber verdik ve kadının son anda çocuğu tutması mucize gibiydi. Çocuk, pencere kenarındaki dengesini kaybetmiş ve tehlikeli bir durumda yürüyordu. Hepimiz çok korktuk, ama şükür ki aileye haber verdikten sonra annesi çocuğunu zamanında aldı.”

Balkondan düşen yaşlı adam hayatını kaybetti Balkondan düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Çocuğun Güvenliği Nasıl Sağlandı?
Çocuk, büyük bir tehlikeden kurtarıldıktan sonra mahalle halkı ve esnaf tarafından rahat bir nefes aldı. Ailenin yaşadığı korku ve stres ise herkesin üzerinde derin bir etki bıraktı. Olayın ardından aile ve mahalle halkı, çocuğun güvenliğini sağlamak için büyük bir çaba gösterdi.

Tekirdağ'da Tecavüze Uğrayan 2 Yaşındaki Bebek Vefat Etti. Tekirdağ'da Tecavüze Uğrayan 2 Yaşındaki Bebek Vefat Etti.

Antalya Kepez'de Pompalı Tüfekle Kendini Vuran Adam Hayatını Kaybetti Antalya Kepez'de Pompalı Tüfekle Kendini Vuran Adam Hayatını Kaybetti

Kaynak: Haber Merkezi