Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Halim Ceylan İstifa Etti Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Halim Ceylan İstifa Etti

Bingöl-Elazığ karayolunda 24 Mayıs 1993 tarihinde PKK terör örgütü tarafından gerçekleştirilen saldırıda şehit olan 33 askerden biri olan Mehmet Öztürk’ün babası Burhan Öztürk, yaşamını yitirdi. Denizli'nin Serinhisar ilçesine bağlı Yatağan Mahallesi’nde yaşayan Burhan Öztürk, bir süredir tedavi gördüğü hastalığı nedeniyle durumu ağırlaştı ve Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakımda yapılan tüm müdahalelere rağmen 82 yaşındaki Burhan Öztürk, hayata veda etti.

Şehit Er Mehmet Öztürk’ün acılı ailesi, bugün ikindi namazı sonrası Yatağan Mahallesi’nde kılınacak cenaze namazıyla son bir kez baba Burhan Öztürk’ü uğurlayacak. Cenaze, aile mezarlığında defnedilecektir.

Dükkan kiraları esnafı bitiriyor! 4 yılda yüzde 300’lük artış Dükkan kiraları esnafı bitiriyor! 4 yılda yüzde 300’lük artış

Bingöl-Elazığ karayolundaki bu trajik olay ve sonrasında yaşananlar, Türkiye’nin şehitleri ve aileleri üzerindeki etkisini bir kez daha gözler önüne seriyor. Şehitlerimizin hatıraları her zaman yaşatılacak.

Bucak'ta 24 saatlik su kesintisi! 5 Ekim 2024 Bucak'ta 24 saatlik su kesintisi! 5 Ekim 2024

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Ali Oğuz Büyükkal