Kullanıcılar merak içinde son dakika: WhatsApp kapanıyor mu? Kullanıcılar merak içinde son dakika: WhatsApp kapanıyor mu?

Bu dalın üzerinde Arapça harflerle "Allah" lafzı net bir şekilde görülebiliyor.

Hikaye Nasıl Başladı?
Hikaye, yıllar önce Kaya Bulut'un fidanlıkta çalıştığı bir güne uzanıyor. Dikkatli gözlemci Bulut, fidanlıktaki bir ağaç dalında Arapça harflerle "Allah" lafzını andıran bir şekil fark ediyor. Bu mucizevi dalın kesilip odun olmasına gönlü el vermeyen Bulut, ağacı özenle kestirip bahçesine getiriyor.

KAYA BULUT’UN OĞLU NEVZAT BULUT, "ESKİDEN BU ALANDA DEVLET DEMİRYOLLARININ FİDANLIĞI VARDI. BURADAKİ FİDANLIKTA BULUNAN BU AĞACI BABAM GÖRÜP KEŞFETMİŞ. FİDANLIKTAKİ AĞAÇLARI KESTİKLERİ ZAMAN KESENLERE DEMİŞ Kİ BU AĞACI BEN ALACAĞIM. AĞACIN ŞEKLİ BOZULMADAN GÜZELCE KESTİRMİŞ. DAHA SONRA BU AĞACI BİZ BURAYA KOYDUK. BU AĞAÇTA ALLAH KELAMI VAR. GÖRENLER ŞAŞIRIYOR GELİP BAKMAK FOTOĞRAF ÇEKİLMEK İSTİYOR" ŞEKLİNDE KONUŞTU.
Mucizevi Dal Bahçede Saklanıyor
O günden beri Kaya Bulut'un bahçesinde yer alan bu dal, görenleri hayrete düşürüyor. Ailenin oğlu Nevzat Bulut, dalın keşfedilme hikayesini ve komşuların ilgisini şöyle anlatıyor; "Eskiden bu alanda Devlet Demiryolları'nın fidanlığı vardı. Babam bu dalı fidanlıkta fark edip keşfetti. Fidanlıktaki ağaçlar kesilirken babam bu dalı kurtardı ve özenle kestirdi. Daha sonra bahçemize diktik. Bu dalda Allah kelamı var. Görenler şaşırıyor, gelip bakmak ve fotoğraf çekilmek istiyor."

Kaynak: IHA