2024'ün en iyi aile arabaları seçildi! İşte o markalar... 2024'ün en iyi aile arabaları seçildi! İşte o markalar...

Mersin’in Tarsus ilçesinde belediyenin, esnaf ve eski çalışanlara ödenmeyen tazminatlar yüzünden yaşadığı haciz krizi, büyük bir şok yarattı. Tarsus İcra Müdürlüğü ekipleri, belediyeye gelerek, 5 ayrı icra dosyasında toplam 10 milyon 800 bin TL’lik borç nedeniyle haciz işlemi gerçekleştirdi. Bu kapsamda, Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın makam odasındaki eşyalar da haczedilerek bir kamyona yüklendi.

Tarsus Belediye Başkanının Makam Eşyalarına Haciz Şoku-1

Tarsus Belediyesi'nde Haciz Krizi

Bugün Tarsus Belediyesi'ne yapılan haciz işlemi, belediyenin esnaf ve eski çalışanlarına ödenmeyen tazminatların ödenmemesi nedeniyle gerçekleştirildi. 5 farklı dosya kapsamında uygulanan haciz işlemi, belediyenin 10 milyon 800 bin TL'lik borcunu kapsıyor. Haciz sırasında, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın makam odasında bulunan masa, sandalye, koltuk ve diğer eşyalar kamyona yüklenerek götürüldü.

KYK Yedek Yurt Sonuçları Açıklandı: Ek Yurt Başvuruları Başladı KYK Yedek Yurt Sonuçları Açıklandı: Ek Yurt Başvuruları Başladı

Tarsus Belediye Başkanının Makam Eşyalarına Haciz Şoku

Başkan Boltaç’tan Açıklama Geldi

Haciz uygulaması sonrasında Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, açıklama yaparak sürecin hukuki detaylarına değindi. Boltaç, “Tarsus İcra Müdürlüğü memurları, makam odamıza gelerek eşyaları haczetmek istediklerini belirtti. Belediyemiz hukuk müdürlüğü aracılığıyla, 3 aylık bir süredir uzlaşma çabalarımız devam etmekteydi. Ancak, uzlaşma teklifleri reddedildi ve kısmi ödemelere rağmen kötü niyetle eşyalarımız haczedildi” dedi.

Elektrikli Otomobil Talebinde Düşüş: Avrupa’da Milyar Dolarlık Para Cezası Tehlikesi Elektrikli Otomobil Talebinde Düşüş: Avrupa’da Milyar Dolarlık Para Cezası Tehlikesi

Olayla ilgili gelişmeler ve hukuki süreç devam ederken, Tarsus Belediyesi'nin bu zorlu süreci nasıl yöneteceği merak konusu oldu.

Kaynak: Haber Merkezi