A1 Capital Yatırım Menkul Değerler'in sahibi ve Güler Yatırım Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Güler, geçirdiği kalp krizi sonucu 56 yaşında hayatını kaybetti. Güler'in vefatı, borsa dünyasında derin bir üzüntü yarattı.

Murat Güler Kimdir?

1968 yılında Antalya'da dünyaya gelen Murat Güler, finans sektörüne Uludağ Üniversitesi Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra adım attı. Kariyerine 1995 yılında Arı Menkul Değerler’de broker olarak başlayan Güler, kısa sürede "gömlekçi" unvanına yükseldi.

A1 Capital'in Kurucusu Murat Güler Hayatını Kaybetti

Finans alanındaki yükselişi, 2012 yılında Credit Agricole Cheuvreux’yi satın almasıyla ivme kazandı. 2013 yılında şirketin adını A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş. olarak değiştiren Güler, girişimci vizyonuyla şirketi sermaye piyasalarının önemli oyuncularından biri haline getirdi.

DEM Parti'nin Yasaklanan Diyarbakır Mitinginde Neler Yaşandı? DEM Parti'nin Yasaklanan Diyarbakır Mitinginde Neler Yaşandı?

Okul saatlerinde yeni dönem: MEB'den genelge geldi! Okul saatlerinde yeni dönem: MEB'den genelge geldi!

Murat Güler’in liderliğinde A1 Capital, RTA Laboratuvarları, A1 Portföy, Pardus Girişim ve ICG Finansal Danışmanlık gibi çeşitli kuruluşlar, Güler Yatırım Holding çatısı altında faaliyet göstermekteydi. Başarılı kariyeri ve girişimcilik ruhu, finansal danışmanlık ve girişim sermayesi alanlarında da kendini göstermiştir.

Nafaka İle Gündeme Gelen Ünlü Oyuncu Ufuk Özkan Kimdir? Nafaka İle Gündeme Gelen Ünlü Oyuncu Ufuk Özkan Kimdir?

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: Haber Merkezi