Ufuk Özkan, son dönemde sosyal medyada gündem olan isimlerden biri. Özellikle "Geniş Aile" dizisinde canlandırdığı Cevahir karakteriyle tanınan oyuncu, boşandığı eşine ödediği nafaka bedeli ile dikkat çekti. Peki, Ufuk Özkan kimdir, kaç yaşındadır ve mesleği nedir?

Nafaka İle Gündeme Gelen Ünlü Oyuncu Ufuk Özkan Kimdir?

Nafaka İle Gündeme Geldi

Boşandığı eski eşine ödediği nafaka tutarı nedeniyle eleştirilerin odağı haline gelen Ufuk Özkan, "İki yıl önce boşandım. Ödeyeceğim nafaka 114 bin TL oldu. Bu kadar para kazanmadığım için bu nafakayı ödemekte zorlanıyorum" ifadelerini kullandı. Özkan, yaşadığı mali zorlukları vurguladı.

670Cb3Ec40375680 W1200Xh627

Ufuk Özkan Hakkında Kısa Bilgiler

Almanya’da doğan Ufuk Özkan, 12 yaşında ailesiyle Türkiye'ye kesin dönüş yaptı. Türkçeyi iyi konuşamadığı için eğitimine 8. sınıf yerine 5. sınıftan devam etti. Tiyatro kariyerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda başladı ve tiyatro ile kabare performanslarına imza attı.

Sedat Peker’den "Köfteci Yusuf" Davasına İlişkin Açıklamalar Sedat Peker’den "Köfteci Yusuf" Davasına İlişkin Açıklamalar

Nafaka İle Gündeme Gelen Ünlü Oyuncu Ufuk Özkan Kimdir?

Dizi ve Sinema Kariyeri

Özkan, 2003 yılında BKM yapımı "Ölümsüz Aşk" dizisinde başrolde yer aldı. 2009-2011 yılları arasında yayımlanan ve büyük ilgi gören "Geniş Aile" dizisinde "Cevahir" karakteriyle tanınarak popülaritesini artırdı. 2005 yılında Nazan Güneş ile evlenen Özkan, 2 Ağustos 2022'de boşandı ve Eren adında bir oğlu bulunmaktadır.

Kardeşi Umut Özkan da oyuncudur ve aynı sektörde aktif olarak kariyerine devam etmektedir.

İzlanda - Türkiye Maçı: Tarih, Kanal ve Muhtemel 11 İzlanda - Türkiye Maçı: Tarih, Kanal ve Muhtemel 11

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: Haber Merkezi