Ünlü oyuncu Ahu Tuğba’nın ölümünün ardından yapılan otopsi raporu nihayet açıklandı. Amerika’da kızı tarafından evinde ölü bulunan Tuğba’nın ölümü, şüpheli olarak değerlendirilmişti. Ancak, otopsi sonuçlarına göre ölümünde herhangi bir şüpheye rastlanmadı.

Ahu Tuğba’nın Otopsi Raporu Açıklandı: Ölümü Şüpheli Bulunmuştu

Ahu Tuğba’nın Ölümü ve Şüpheler

Ahu Tuğba, Amerika’da kızı Anjelik Calvin tarafından evinde ölü olarak bulunmuştu. Ölümünün ardından, kızı tarafından annesinin ölümünü geç fark etmesi nedeniyle polis soruşturma başlatmıştı. Yapılan otopsi, olayla ilgili tüm detayları aydınlatmayı amaçladı.

Burger King, Boykot Sebebiyle İsim ve Logosunu Değiştirdi Burger King, Boykot Sebebiyle İsim ve Logosunu Değiştirdi

A A1Qoo Pd

Otopsi Raporunda Şüpheli Bir Durum Tespit Edilmedi

Amerikan polisi tarafından yapılan otopsi sonucunda, Ahu Tuğba’nın ölümünde şüpheli bir durum saptanmadığı bildirildi. Rapor, oyuncunun ölümünün doğal nedenlerden kaynaklandığını doğruladı.

Müge Anlı, Narin Güran İçin: “Bana Gelen Bilgiler Var Ama…” Müge Anlı, Narin Güran İçin: “Bana Gelen Bilgiler Var Ama…”

Ahu Tuğba’nın Otopsi Raporu Açıklandı: Ölümü Şüpheli Bulunmuştu

Arka Sokaklar'dan İnci Taneleri'ne Selam: Pavyon Sahnesi Ne Anlatıyor? Arka Sokaklar'dan İnci Taneleri'ne Selam: Pavyon Sahnesi Ne Anlatıyor?

Cenazenin Türkiye'ye Getirilmesi Ertelendi

Ahu Tuğba’nın cenazesi İstanbul’da toprağa verilecek. Ancak, adli tıp merkezinin müdürünün tatilde olması nedeniyle cenazenin Türkiye’ye gönderilmesi bir kez daha ertelendi. Adli tıp müdürünün tatilden dönüp raporu imzalamasının ardından cenaze Türkiye’ye getirilebilecek.

Survivor Aşıkları Sude Burcu ve Mert Öcal Evleniyor Survivor Aşıkları Sude Burcu ve Mert Öcal Evleniyor

Kaynak: Haber Merkezi