Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem ve ALTSO Meclis Başkanı Mehmet Kural, Antalya'da çeşitli ziyaretlerde bulunarak önemli temaslarda bulundu. Başkan Erdem, Alanya’nın ve iş dünyasının sorunlarına çözüm üretme amacıyla çalışmalara devam ettiklerini vurguladı.

ALTSO Başkanı Eray Erdem, Antalya'da Önemli Temaslarda Bulundu

İlk Durak ATSO

Başkan Erdem, Antalya temaslarına Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ATSO) ziyaret ederek başladı. ATSO Başkanı Yusuf Hacısüleyman ile karşılıklı iş birliği konularını görüştü ve geçtiğimiz günlerde vefat eden Merhum Başkan Ali Bahar için taziye dileklerini iletti.

ALTSO Başkanı Eray Erdem, Antalya'da Önemli Temaslarda Bulundu

Adlıhan Dere'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni de ziyaret eden Başkan Erdem, TESK Genel Başkan Vekili olarak seçilen Adlıhan Dere'ye hayırlı olsun dileklerini sundu. Erdem, “Başkan Dere ile karşılıklı iş birliği fırsatlarını değerlendirdik. Kendisine nazik ev sahipliği için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

ALTSO Başkanı Eray Erdem, Antalya'da Önemli Temaslarda Bulundu

Defterdar Karayılan’a Talepler İletildi

Antalya Defterdarı İlhan Karayılan’a da hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Erdem, Defterdarlık ve Vergi Dairesi Başkanlıklarının 1 Eylül 2024 itibarıyla birleştirilmesinin ardından göreve atanan Karayılan’a iş dünyasının taleplerini iletti ve destek talep etti.

A W288744 05

Yeni Emniyet Müdürü ile Görüşme

Antalya İl Emniyet Müdürü İlker Arslan’a da ziyarette bulunan Başkan Erdem, Arslan’a hayırlı olsun dileklerini sundu ve Alanya hakkında bilgi verdi. Erdem, Müdür Arslan’a nazik ev sahipliği için teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi.

Apartmanı Saran Yoğun Koku Ölümü Aydınlattı Apartmanı Saran Yoğun Koku Ölümü Aydınlattı

ALTSO Başkanı Eray Erdem, Antalya'da Önemli Temaslarda Bulundu

Antalya'nın 800 Yıllık Mahallesi, Avrupalı Turistlerin Yeni Gözdesi Antalya'nın 800 Yıllık Mahallesi, Avrupalı Turistlerin Yeni Gözdesi

Erdem: “Temaslarımız Sürecek”

Başkan Erdem, iş dünyasının sorunlarına çözüm üretmek amacıyla hem yerel hem de Ankara düzeyinde yürütülen çalışmalara devam ettiklerini belirtti. Antalya ziyaretlerinin bu bağlamda büyük önem taşıdığını vurgulayan Erdem, “Alanya'nın sorunlarının çözümü için çalışmalarımıza ve temaslarımıza devam edeceğiz” dedi.

Park Halindeki Tur Minibüsünün Alev Alev Yanma Anı Park Halindeki Tur Minibüsünün Alev Alev Yanma Anı

Kaynak: IHA