Muğla’nın Menteşe ilçesinde bulunan kırsal Dağpınar Mahallesi'nde, Neriman Gökdere kendi imkânlarıyla kurduğu Balgök Kütüphanesi ile kitap sevgisini genç nesillere aşılamaya devam ediyor. Gökdere, bu girişimiyle çocukluk hayalini gerçeğe dönüştürmüş oldu.

Muhabbet Kuşlarını Suni Teneffüsle Kurtarmaya Çalıştılar Muhabbet Kuşlarını Suni Teneffüsle Kurtarmaya Çalıştılar

Servis aracı bekleyenler kurşun yağmuruna tutuldu: 1 yaralı Servis aracı bekleyenler kurşun yağmuruna tutuldu: 1 yaralı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Balgök Kütüphanesi'ne 101 adet kitap bağışlayarak Gökdere'nin anlamlı çabasına destek verdi. Çay, kütüphanenin öğrenciler üzerindeki olumlu etkisini takdir ederek, okuma alışkanlığının kazandırılmasının önemine vurgu yaptı. Ayrıca, bu tür hizmetlerin eğitimin yaygınlaşmasına büyük katkı sağladığını belirtti.

Çocukluk Hayalini Gerçekleştirdi, Öğrencilere Kitap Sevgisi Aşılıyor

Ziyaret sırasında Neriman Gökdere, çocukluğundan beri yazdığı şiirlerden oluşan "Hayıt Kokusu" adlı kitabını Emre Çay’a hediye etti. Gökdere, bu kütüphanenin çocukların okuma alışkanlığını artırma noktasındaki rolüne dikkat çekerek, Çay’a yaptığı ziyaretler için teşekkür etti.

Çocuğa yönelik istismar suçundan aranan firari yakalandı! Çocuğa yönelik istismar suçundan aranan firari yakalandı!

Balgök Kütüphanesi, bölgedeki çocukların kitap okuma alışkanlıklarını geliştirmelerine yardımcı olmayı hedefliyor ve bu girişim, yerel eğitim faaliyetlerine önemli bir katkı sunuyor.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Ali Oğuz Büyükkal