Burdur’un Bucak ilçesinde 1 Aralık 2022 tarihinde evinin önünde kimliği belirsiz kişiler tarafından tüfekle öldürülen Gökhan Tombak cinayeti davasının altıncı duruşması, Burdur Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmada, Gökhan Tombak’ın eşi Asuman Tombak, katillerin bir an önce tutuklanmasını talep etti.

Gökhan Tombak, Karaaliler köyünde, 1 Aralık 2022 tarihinde kimliği belirsiz saldırganlar tarafından vurularak hayatını kaybetmişti. Olay sonrası yapılan incelemeler sonucunda Hasan U. (56) ve Emrah T. (28) gözaltına alınmış, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmışlardı. Ancak, yeterli delil olmadığı gerekçesiyle daha sonra tahliye edilmişlerdi.

Cadde Ortasında Silahlı Kavga: 4 Gözaltı Cadde Ortasında Silahlı Kavga: 4 Gözaltı

Bucak'ta AK Parti 8. Olağan Kongresi Bucak'ta AK Parti 8. Olağan Kongresi

Duruşmaya, tutuksuz yargılanan sanıklar Hasan U., Emrah T., Ahmet U., Ahmet S., Selahattin A. ve Muhammet A. ile birlikte Gökhan Tombak’ın yakınları ve avukatları katıldı. Müşteki avukatları, Gökhan Tombak’ın babası Kemal Tombak’ın, oğlunun acısına dayanamayarak kanserden hayatını kaybettiğini belirtti. Avukat, delillerin karartılma ihtimali olduğunu vurgulayarak, tutuksuz sanıkların tutuklanmasını talep etti.

Gökhan Tombak Cinayeti Davasının 6. Duruşmasında Karar Çıkmadı

Mahkemede söz alan Asuman Tombak, adli kontrol şartıyla serbest kalan sanıkların kendisini tahrik ettiğini öne sürerek, "Eğer benim ve çocuklarımın başına bir iş gelirse, sorumluları bunlardır. Eşimin katillerinin bir an önce tutuklanmasını istiyorum" dedi.

Hava almak için çıktığı balkondan düşen yaşlı adam öldü Hava almak için çıktığı balkondan düşen yaşlı adam öldü

Sanık avukatları ise, delillerin toplandığını ve karartılma ihtimalinin bulunmadığını belirterek, müşteki tarafının tutuklama taleplerinin reddedilmesini talep etti. Tutuklu sanıklar ise, daha önceki beyanlarını tekrarlayarak beraatlerini istediler.

Takla atan araç, karşı yönden gelen 2 araca çarptı Takla atan araç, karşı yönden gelen 2 araca çarptı

Dava, bir sonraki duruşma için ertelendi. Bu dava, Gökhan Tombak'ın ailesi ve sevenleri için adalet arayışının devam ettiğini gösteriyor.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Ali Oğuz Büyükkal