Chery'den Büyük Fırsat: Yüzde 0 Faiz ile SUV Sahibi Olun, Üstelik Egea’dan Bile Uygun Fiyatlar! Chery'den Büyük Fırsat: Yüzde 0 Faiz ile SUV Sahibi Olun, Üstelik Egea’dan Bile Uygun Fiyatlar!

İlkadım Belediyesi'ne ait bu mekan, hem eşsiz manzarasıyla hem de zengin menüsüyle dikkat çekiyor. Ihlamur Cafe ve Restaurant, Karadeniz yöresine özgü lezzetlerin yanı sıra 55 farklı seçenek sunan zengin menüsüyle gastronomi tutkunlarının favori uğrak noktalarından biri haline gelmiş durumda. Günün her saatinde, özellikle yoğun iş günlerinin akşamlarında veya şehrin karmaşasından uzak sakin bir mola için ideal bir seçenek sunuyor.

İLKADIM BELEDİYE BAŞKANI İHSAN KURNAZ

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ihlamur Cafe ve Restaurant, kendine özgü konsepti ve muhteşem deniz manzarasıyla müşteri memnuniyetine büyük önem veriyor. Samsun'a yeni sosyal tesisler kazandırmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve bu mekanımızı sosyal bir ortamda keyifli vakit geçirmek isteyen herkes için ideal buluyoruz" şeklinde konuştu.

IHLAMUR CAFE VE RESTAURANT

Kaynak: IHA