Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) kurucusu ve ilk genel başkanı Alparslan Türkeş’in kızı Dr. Ayyüce Türkeş Taş, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Abdullah Öcalan’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) davet etme isteğine sert bir şekilde karşı çıktı. Türkeş Taş, Bahçeli'nin Öcalan için "Her türlü hizmete hazırım" sözlerini ve TBMM'ye davet talebini eleştirerek, "Kimse Başbuğ Alparslan Türkeş’in koltuğunda teröre yandaşlık yapamaz" dedi.

'Kimse Alparslan Türkeş’in Koltuğunda Teröre Yandaşlık Yapamaz'

Sosyal medya üzerinden Bahçeli'ye tepki gösteren Türkeş Taş, "Kulaklarıma inanamadım... Bebek katili ve terörist başını Meclis’e davet edip konuşma yapmasını isteyen Devlet Bahçeli’yi kınıyorum" ifadelerini kullandı.

Uyuşturucu parası için babası ve ağabeyini öldürdü Uyuşturucu parası için babası ve ağabeyini öldürdü

1 92

"Almanya ile sığınmacı sözleşmesi söz konusu değil" "Almanya ile sığınmacı sözleşmesi söz konusu değil"

Sözlerine devam eden Türkeş Taş, "Herkes oturduğu koltuğun sorumluluğunu taşımak zorundadır. TBMM’de yeteri kadar terörist varken, bir de elebaşını Meclis’e sokmak kimsenin haddi değildir. NOKTA" diyerek tepkisini vurguladı.

Facebook ve TikTok’ta Erişim Sorunları: Neden Yavaşladı? Facebook ve TikTok’ta Erişim Sorunları: Neden Yavaşladı?

'Kimse Alparslan Türkeş’in Koltuğunda Teröre Yandaşlık Yapamaz'

Bu açıklamalar, MHP içindeki gerilimleri artırırken, Bahçeli’nin yaklaşımının partide nasıl yankı bulacağı merak konusu oldu.

İdam Sehpasından TBMM'ye: Öcalan için Yasal Düzenleme Nedir? İdam Sehpasından TBMM'ye: Öcalan için Yasal Düzenleme Nedir?

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: Haber Merkezi