Kemal Kılıçdaroğlu’na Zorla Getirilme Kararı İptal Edildi Kemal Kılıçdaroğlu’na Zorla Getirilme Kararı İptal Edildi

Çanakkale'de, beden eğitimi dersinde kalp krizi geçirdiği bildirilen lise öğrencisi Yağız Efe Doğan, hastaneye kaldırılmasına rağmen hayatını kaybetti. İbrahim Bodur Lisesi'nde 11. sınıf öğrencisi olan Doğan, ders sırasında fenalaştı.

Öğretmenlerin durumu bildirmesi üzerine okula gelen sağlık ekipleri, öğrenciye ilk müdahaleyi yaptı. Ardından, Yağız Efe Doğan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak kalp krizi geçirdiği belirtilen Doğan, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Lise Öğrencisi Yağız Efe Doğan’ın Trajik Ölümü

Cenaze Töreni Gerçekleştirildi

Yağız Efe Doğan için Mecidiye Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törenin ardından, Doğan’ın cenazesi kılınan namazın ardından Şehir Kabristanlığı'na defnedildi.

Ceviz Ağacından Düşen Adam Hayatını Kaybetti Ceviz Ağacından Düşen Adam Hayatını Kaybetti

Cenaze törenine, Çanakkale Valisi Ömer Toraman, CHP Çanakkale Milletvekilleri İsmet Güneşhan ve Özgür Ceylan, Kültür ve Turizm Bakanlığı Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Mine Hayta, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek ve çeşitli siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, öğretmenler ile Doğan’ın okul arkadaşları katıldı.

675751531307377

Yağız Efe Doğan’ın vefatı, öğrenci arkadaşları ve ailesi başta olmak üzere tüm çevresinde derin bir üzüntü yarattı.

Fenerbahçe Beko, Yalovaspor Basketbol ile Karşılaşıyor Fenerbahçe Beko, Yalovaspor Basketbol ile Karşılaşıyor

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: Haber Merkezi