2016, 2017 yılların da  Bucak devlet hastanesi yapılırken, dönemin Ak Parti Burdur milletvekilleri ilçe başkanı ve yönetimi hastane inşaatını gezdi ve sonrasında basın açıklamasında bulundular.

O zaman Basın olarak dedik ki bu hastaneye bu otopark yetmez, buraya daha büyük kapsamlı hatta katlı otopark ve üstüne de GES projesi yapılsa hem hastanenin Elektrik gideri karşılansa dedik.

Aynen Bize verilen cevap şu 
“ Artık dikey yapılanma değil yatay yapılanma yapılıyor, bu otopark fazlasıyla yeter. 
Basın da her şeyi çok biliyor “ olmuştu…

Şimdi Bucak Devlet Hastanesi Otoparkı yetmiyor, vatandaşlar mağdur, olan yine Bucaklılara Bucak’a oldu. İşte yıllarca Bucak’ın kaderiyle böyle böyle oynandı, değişti, şimdi bizi geri götürüyor… 

Peki o dönemin milletvekilleri nerede ? İlçe başkanı nerede ? Ne yapıyorlar ? Acaba hiç Bucak Devlet hastanesine araçları ile gelip muayene oluyorlar mı ? Arabalarını park edebiliyorlar mı ? Araç park etmek için 10 dk dolanıp sonra gidip uzağa park edip geliyorlar mı ? 

Benim Bucaklı hemşerilerim bunları her gün yapıyor da ondan sordum…
İşte Bucaklı hemşerilerim Bucak’ın kaderi böyle böyle değişiyor. Biraz şapkamızı önümüze koyup bir düşünelim. Neydik ne olduk….
Olan taşın aş olduğu güzel çalışkan ilçemize oluyor…
Selam ve saygılarımla… 
( acilen otopark alanı genişletilmeli her ne kadar geç kalınsa da 3 kat yer altına 4, 5 katta üstüne yapılmalı ve GES projesi ile hastaneye katkı sağlanmalı…. )