Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen kazada, bir motosiklet sürücüsü, önünde giden bir kamyonete arkadan çarptı. Kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza Anı Güvenlik Kamerasında

Kaza, Manavgat’ın Aşağı Pazarcı Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde gerçekleşti. Melih K. tarafından kullanılan 07 BST 468 plakalı motosiklet, aynı istikamette ilerleyen Ahmet Nuri D. yönetimindeki 42 GE 552 plakalı kamyonete çarptı. Olayı gören vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

önünde giden kamyonete-1

Güvenlik kamerası görüntülerinde, motosikletin kamyonete çarpma anı net bir şekilde görülüyor. Kazanın etkisiyle yaralanan motosiklet sürücüsü Melih K., olay yerinde sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerde, sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Servis Aracı Bekleyenlere Kurşun Yağmuru: 2 Kişi Tutuklandı Servis Aracı Bekleyenlere Kurşun Yağmuru: 2 Kişi Tutuklandı

Halkın Dikkati ve Güvenlik Önlemleri

Yola fırlayan çocuğa motosiklet çarptı, mahalleli kasis istedi Yola fırlayan çocuğa motosiklet çarptı, mahalleli kasis istedi

Bu tür kazaların önüne geçmek için sürücülerin dikkatli olması ve trafik kurallarına uyması son derece önemli. Olayla ilgili soruşturma sürerken, güvenlik kamerası görüntüleri de kazanın detaylarını aydınlatmaya yardımcı olacak.

Havalimanında Rus annenin doğurduğu bebek klozette bulundu Havalimanında Rus annenin doğurduğu bebek klozette bulundu

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: IHA