Dilan Polat neden tahliye edildi? İşte son gelişmeler... Dilan Polat neden tahliye edildi? İşte son gelişmeler...

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızı Su ile Mustafa Sandal'ın oğlu Yaman, basın mensuplarının karşısına çıkınca yeni tanıştıklarını belirtti. Gazetecilerin "Yeni bir aşk mı?" sorusuna ise verdikleri cevap gündeme oturdu.

0X0 Nur Tugba Namli Cocuklariyla Bir Gununu Paylasti Sicakta Oyalama Taktikleri Dedi O Anlar Yuzleri Gulumsetti Is 1720428778797

Basın Karşısında Şaşkınlık

"Çocuklar Duymasın" dizisindeki Meltem karakteriyle tanınan Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızı Su, güzelliği ile annesine benzetiliyor. Genç kız, Alaçatı'da Mustafa Sandal'ın yakışıklı oğlu Yaman ile birlikte görüntülendi. Basın mensuplarını karşılarında gören ikili, yeni tanıştıklarını ifade etti.

Pinar Altug Un Kizi Su Atacan Mustafa Sandal In 17499270 9673 M

Aile Bağları ve İlk Tanışma

Yaman Sandal ve Su Atacan, ailelerinin tanışıklığının olduğunu ve kendilerinin de Göcek'te bir koyda yatlarının yan yana demirlediği sırada tanıştıklarını açıkladılar. Bu beklenmedik karşılaşma, basında büyük ilgi uyandırdı.

0X0 Nur Tugba Namli Cocuklariyla Bir Gununu Paylasti Sicakta Oyalama Taktikleri Dedi O Anlar Yuzleri Gulumsetti Is 1720428752281

Aşk İddialarına Yanıt

Gazetecilerin, aralarındaki ilişkiyi sorması üzerine Sandal ve Atacan, "Yok öyle bir şey" demekle yetindi. Her şeyin çok yeni olduğunu belirten gençler, şu an için aralarında bir ilişki olmadığını vurguladılar.

Editör: Haber Merkezi