Fenerbahçe Beko'nun Turkish Airlines EuroLeague sezonundaki ilk maçında, Olympiakos'u mağlup etmesinin ardından yaşanan bir gerginlik dikkat çekti. Maçın son çeyreğinde Shaq McKissic ile Fenerbahçe Beko taraftarları arasında tansiyon yükseldi ve McKissic’e teknik faul verildi.

Rigas FS - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Rigas FS - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

C4B0366F Virtus Efes

Maçın ardından McKissic, yaşananları değerlendirdi ve daha önce böyle bir deneyim yaşamadığını belirtti. “EuroLeague gibi prestijli bir organizasyonda bu tür olayların yaşanması kabul edilemez” diyen McKissic, hakemlere taraftarlarla olan etkileşimini anlatmaya çalıştığını ancak kimsenin buna dikkat etmediğini ifade etti.

Mansur Yavaş, Anketlerde Erdoğan'ı 12 Puan Geride Bırakıyor Mansur Yavaş, Anketlerde Erdoğan'ı 12 Puan Geride Bırakıyor

Shaq McKissic Tepkili:

Ayrıca, hakem Belosevic’in kararını anladığını ve kabul ettiğini söyleyen McKissic, “Aklımı maça veremediğim için mücadeleyi bıraktım. Altı yıldır EuroLeague’de oynuyorum ve daha önce böyle bir durumla karşılaşmadım. Panathinaikos ile oynamıştım, ama bu gece burada duyduğum şeyler benim için tamamen yeni” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Guterres İçin İsrail'e Sert Tepki Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Guterres İçin İsrail'e Sert Tepki

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: Haber Merkezi