Survivor 2023'ün şampiyonu ve Survivor All Star'ın ikincisi Nefise Karatay, sosyal medya üzerinden takipçilerinin merak ettiği sorulara yanıt verdi. "Bu sene yarışmaya katılacak mısın?" şeklindeki sorulara, Karatay, ilk kez açıklık getirdi.

Survivor'a katılacak mı? Nefise Karatay açıkladı!

Her yıl büyük bir heyecanla takip edilen Survivor, bu yılki sezonuyla ilgili hazırlıklarına devam ediyor. Ancak yarışmanın All Star mı yoksa yeni yarışmacılardan mı oluşacağı konusunda henüz kesin bir bilgi bulunmuyor. Ortaya atılan iddialar, bu sezonun da All Star olabileceği yönünde.

Tarihte Bir İlk: Kuzey Kore, Güney Kore’yi Düşman İlan Etti Tarihte Bir İlk: Kuzey Kore, Güney Kore’yi Düşman İlan Etti

Survivor'a katılacak mı? Nefise Karatay açıkladı!

Eski Yarışmacılar Açıklama Yapmaya Başladı

Eski Survivor yarışmacıları, bu yılki yarışma hakkında açıklamalar yapmaya başladı. Nagihan, "sakatlık" nedeniyle yarışamayacağını belirtirken, İlayda Şeker, kendisine yöneltilen "Eşinle birlikte Survivor'a katılsanız harika olur" mesajına, "Güzel mi olur, reyting mi karar veremem. İso'yla aynı anda düşünemiyorum," şeklinde yanıt verdi.

Muhabbet Kuşlarını Suni Teneffüsle Kurtarmaya Çalıştılar Muhabbet Kuşlarını Suni Teneffüsle Kurtarmaya Çalıştılar

Survivor'a katılacak mı? Nefise Karatay açıkladı!

Nefise Karatay'dan Son Dakika Açıklaması

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor All Star 2024 yarışmasının finalisti Nefise Karatay, bir takipçisinin "Survivor'a bu sene gitmeyi düşünüyor musun?" sorusuna şu şekilde yanıt verdi: "Survivor'ı çok seviyorum. Her sene git deseler de giderim. Gerçekten özlüyorum ama bu sene olmayacağım."

Sırrı Süreyya Önder, Erdoğan ve Bahçeli'ye Teşekkür Etti Sırrı Süreyya Önder, Erdoğan ve Bahçeli'ye Teşekkür Etti

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: Haber Merkezi