Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir tüp bayiine elinde pompalı tüfekle gelen bir kişi, iş yerine ateş etti. Olay sırasında tüfeğin tutukluk yapması sonucu, şüpheli tüfeğin kabzasıyla vitrine ve park halindeki bir araca vurarak zarar verdi.

Tüp Bayiine Pompalı Tüfekle Saldırı Şüpheli Yakalandı

Olayın Detayları

Olay, Manavgat'ın Milli Egemenlik Mahallesi Güneylioğlu Caddesi'nde meydana geldi. Yakup G. isimli şüpheli, tüp bayiine gelerek tehditlerde bulundu ve elindeki pompalı tüfekle içeriye ateş etti. Saldırı sonucunda iş yerinin camları kırıldı, ayrıca iş yerine ait hafif ticari araca da zarar verildi.

Tüp Bayiine Pompalı Tüfekle Saldırı Şüpheli Yakalandı

Güvenlik Kamerasına Yansıyan Anlar

Olay anı, iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, şüphelinin pompalıyı mavi bir havluya sararak getirdiği, ardından tehditler savurup camlara ateş ettiği görüldü. Tüfeğin tutukluk yapması üzerine yere düşen fişekleri toplayarak yeniden ateş etmeye çalıştığı, ancak başarılı olamayınca tüfeğin sapını vitrinin ve aracın camına vurarak zarar verdiği görüldü.

94 Yaşındaki Kore Gazisi, Çalınan Hatıraları İçin Gözyaşı Döktü 94 Yaşındaki Kore Gazisi, Çalınan Hatıraları İçin Gözyaşı Döktü

Yağışın Etkisiyle Yolcu Otobüsü Devrildi: 10 Yaralı Yağışın Etkisiyle Yolcu Otobüsü Devrildi: 10 Yaralı

Tüp Bayiine Pompalı Tüfekle Saldırı Şüpheli Yakalandı-3

Hızlı Yakalama Operasyonu

Olaydan kısa bir süre sonra Manavgat Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, şüpheliyi yakalamak için harekete geçti. Yapılan incelemelerde, güvenlik kameralarındaki görüntülerden çok sayıda suç kaydı bulunan Yakup G. olduğu belirlendi. Ekipler, Yakup G.'yi olayda kullandığı pompalı tüfekle birlikte kısa sürede yakaladı.

Drift Yapan Sürücüye 32.233 Lira Ceza Drift Yapan Sürücüye 32.233 Lira Ceza

Tüp Bayiine Pompalı Tüfekle Saldırı Şüpheli Yakalandı-2

Baba Kaza Yapan Kızının Elini Bir An Olsun Bırakmadı Baba Kaza Yapan Kızının Elini Bir An Olsun Bırakmadı

Kaynak: IHA