Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü, 2024 yılı için Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) fiyatlarını duyurdu. Yeni fiyat listesine göre, Taşıt Tanıma Birimi (TTB) fiyatı 1.810 TL (KDV hariç) olarak belirlenmiş olup, bu fiyata montaj hizmet bedeli de dahil.

Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) 2024 Fiyatları Açıklandı

2024 Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi Fiyatları

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü'nün açıkladığı 2024 yılı birim fiyatlarına göre, bir adet Taşıt Tanıma Birimi (TTB) 1.810 TL (KDV hariç) olarak belirlenmiştir. Montaj hizmetinin bedeli de bu fiyata dahildir. Ödemeler, Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi üzerinden belirtilen banka hesabına yapılabilir. 2025 ve sonrasındaki yıllarda fiyatlar, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) oranında artırılacak ve her yılın başında güncellenecektir.

Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) 2024 Fiyatları Açıklandı

Yakıt Harcamaları İçin Zorunluluk

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan KPSS’siz Memur Alımı: Başvurularda Son Günler! Milli Eğitim Bakanlığı’ndan KPSS’siz Memur Alımı: Başvurularda Son Günler!

Yıl sonuna kadar, ticari taşıt sahiplerinin yakıt harcamalarını gider olarak gösterebilmeleri için araçlarına Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) taktırmaları gerekmektedir. Taşıt Tanıma Birimi (TTB) temini ve detaylı bilgi için Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü'nün web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İŞKUR KPSS'li ve KPSS'siz 20 Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı Başladı! İŞKUR KPSS'li ve KPSS'siz 20 Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı Başladı!

Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) 2024 Fiyatları Açıklandı

Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi Nedir?

Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi, akaryakıt istasyonlarında gerçekleştirilen satış işlemlerinde taşıt plaka bilgilerinin otomatik olarak kaydedilmesini sağlar. Araçlara monte edilen Taşıt Tanıma Birimi (TTB) ve akaryakıt pompa tabancalarına takılan Taşıt Tanıma Okuyucu (TTO) cihazları aracılığıyla, taşıt plakaları otomatik olarak algılanır ve ödeme kaydedici cihazlara aktarılır. Bu sistem, plakaların manuel olarak girilmesini engeller ve işlemleri hızlandırır.

SUV Segmenti Hızla Büyüyor: Satılan Her İki Araçtan Biri Yerden Yüksek SUV Segmenti Hızla Büyüyor: Satılan Her İki Araçtan Biri Yerden Yüksek

Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) 2024 Fiyatları Açıklandı

25 Yıllık Tecrübe ile Hazırız

Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi'nin montajı konusunda yetkilendirilmiş olan Turpak, 25 yıllık tecrübesiyle bu alandaki hizmetlerini genişletti. Türkiye genelinde 81 ilde, 200 sabit ve 50 mobil ekiple hizmet vermeye hazır olan Turpak, 15 milyonun üzerinde araca montaj yaparak sektördeki liderliğini sürdürmektedir. Turpak'ın Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alper Önkol, “Güçlü altyapımız ve bilgi birikimimizle, Türkiye genelinde Ulusal Taşıt Tanıma Sistemleri (UTTS) montaj, servis ve çağrı merkezi hizmetlerini sunmak üzere tüm hazırlıklarımızı tamamladık,” dedi.

SSK Emeklilerine Müjde! 10, 20 ve 30 Bin TL Destek Ödemeleri Geliyor SSK Emeklilerine Müjde! 10, 20 ve 30 Bin TL Destek Ödemeleri Geliyor

Kaynak: Haber Merkezi