Antalya’nın Kepez ilçesinde, iki kardeş arasında çıkan tartışma sonucunda pompalı tüfekle yaralanan iki kişi hastaneye kaldırıldı. Olay, saat 11.30 sıralarında Kuzeyyaka Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Mahmut E. ve kardeşi Mustafa E. arasında henüz belirlenemeyen bir sebep nedeniyle tartışma başladı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine Mahmut E., evde bulunan pompalı tüfeği alarak kardeşi Mustafa E.’yi başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Olayın ardından 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yaraladığı kardeşini merak etti, hastanede yakalandı-1

Yaralı Mahmut E.'nin olaydan sonra, "Kendimi vurdum" şeklinde ifade verdiği öğrenildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Mahmut E., ambulansla Antalya Şehir Hastanesi’ne götürüldü. Bu esnada, olayın şüphelisi olan kardeşi Mustafa E. ambulansın peşinden hastaneye yöneldi. Hastane girişinde Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

8 yaşındaki çocuğun okul dönüşünde feci ölümü 8 yaşındaki çocuğun okul dönüşünde feci ölümü

Mahmut E. hastanede tedavi altına alınırken, olay sırasında pompalı tüfekten çıkan saçmalar nedeniyle ismi henüz öğrenilemeyen bir kız çocuğunun da yaralandığı bildirildi. Emniyet yetkilileri, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.

Muhabbet Kuşlarını Suni Teneffüsle Kurtarmaya Çalıştılar Muhabbet Kuşlarını Suni Teneffüsle Kurtarmaya Çalıştılar

Polis ekiplerinin trafikteki bikinili genç kadınla imtihanı Polis ekiplerinin trafikteki bikinili genç kadınla imtihanı

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: IHA