Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, İstanbul’da meydana gelen kadın cinayeti olaylarının ardından, bu tür trajik vakaların önlenmesi için acil yasal düzenlemeler yapılması gerektiğini vurguladı. Çelik, "Artık yeter! Kadın cinayetlerini durduracak bir yasal düzenleme hayata geçirilmelidir," dedi.

İkbal Uzuner'in babasının ifadesi ortaya çıktı: "Kızımın kafasını fark ettim" İkbal Uzuner'in babasının ifadesi ortaya çıktı: "Kızımın kafasını fark ettim"

İstanbul'un merkezinde yaşanan son olay, Semih Çelik adlı şahsın 19 yaşındaki iki genç kızı, İkbal ve Ayşenur’u katlettikten sonra intihar etmesiyle gündeme damga vurdu. Bu korkunç olay, toplumda büyük bir infial yarattı ve Bozkurt Belediye Başkanı Çelik, kadın cinayetlerine karşı duyduğu öfkeyi dile getirdi.

Kasiyer Merve’nin pişmanlık göstermeyen katillerine ceza yağdı Kasiyer Merve’nin pişmanlık göstermeyen katillerine ceza yağdı

Başkan Çelik, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

Şehit Babasından Acı Haber: Burhan Öztürk Hayatını Kaybetti Şehit Babasından Acı Haber: Burhan Öztürk Hayatını Kaybetti

"Henüz hayatının baharında, 19 yaşındaki iki kızımız, ruh sağlığı sorunları olan bir cani tarafından katledildi. Kadın cinayetleri, artık hayatın gerçeği haline geldi. Ancak yasa koyucuların bu duruma karşı umursamaz bir yaklaşımı var. Kadınlarımızı koruma altına alan İstanbul Sözleşmesi’nden vazgeçenler, artan kadın cinayetlerine çözüm bulmak için acil kararlar almalıdır. Şiddetin her türü, insan hakları ihlalidir ve kabul edilemez. Artık yeter, kadın cinayetlerini durduracak yasal düzenlemeler ivedilikle hayata geçirilmelidir!"

Cinsel istismar vahşeti: Sıla bebek hayatını kaybetti Cinsel istismar vahşeti: Sıla bebek hayatını kaybetti

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Ali Oğuz Büyükkal