Antalya'nın Manavgat ilçesinde, trafik polisinin motosikletlere yönelik gerçekleştirdiği denetim sırasında ilginç bir olay yaşandı. 17 yaşındaki Hatice S., sürücü belgesini yeni aldığı için evde unuttuğunu iddia ederek durduruldu. Ancak yapılan sorgulamada sürücü belgesinin sisteme kaydedilmediği belirlendi.

Ehliyeti Olduğunu Söyleyen Motosiklet Sürücüsüne Yüksek Ceza

Denetim sırasında, kask takmadıkları için 690 TL ceza kesilen birçok motosiklet sürücüsü, ceza aldıktan sonra kasklarını takma ihtiyacı hissetti. Hatice S. de aynı uygulama noktasında trafik ekipleri tarafından durduruldu. Genç kız, sürücü belgesini evde unuttuğunu söylese de, belgeyi bulunmadığı için yüksek bir ceza ile karşı karşıya kaldı.

Ehliyeti Olduğunu Söyleyen Motosiklet Sürücüsüne Yüksek Ceza

Toplamda 26 bin 644 TL ceza

Trafik polisinin sorgulaması sonucunda, Hatice S.'ye sürücü belgesi olmadığı için 12 bin 977 TL, kask takmadığı için 690 TL, motosiklet sahibine ise sürücü belgesi olmayan kişiye araç kullandırdığı için 12 bin 977 TL olmak üzere toplam 26 bin 644 TL ceza kesildi. Genç kız, cezanın iptali için sürücü belgesini getirip itiraz edeceğini belirterek olay yerinden ayrıldı. Ancak, trafik ekiplerinin kimliğini unutan genç kızı beklemelerine rağmen geri dönmedi.

Antalya’da çok miktarda kaçak elektronik eşya ele geçirildi Antalya’da çok miktarda kaçak elektronik eşya ele geçirildi

Yaya Geçidinde Kaldırıma Dalan Araç Dehşeti, İşte Kaza Anı! Yaya Geçidinde Kaldırıma Dalan Araç Dehşeti, İşte Kaza Anı!

A W293849 04

Yetkililer, ehliyet ve trafik kurallarına uymanın önemini vurgulayarak, denetimlerin devam edeceğini açıkladı. Bu olay, yasaların ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kenevir Üretimi Yapan İki Şüpheli Fotokapanla Yakalandı Kenevir Üretimi Yapan İki Şüpheli Fotokapanla Yakalandı

Ehliyeti Olduğunu Söyleyen Motosiklet Sürücüsüne Yüksek Ceza

Antalya'da 'Kuyu-27' Operasyonunda 34 Şüpheliden 32'si Tutuklandı Antalya'da 'Kuyu-27' Operasyonunda 34 Şüpheliden 32'si Tutuklandı

Kaynak: IHA