Fethullahçı Terör Örgütü elebaşı Fethullah Gülen, 1999 yılından beri yaşadığı Pensilvanya'daki çiftliğinden alındıktan sonra nisan ayında taşındığı yeni evinden çıkarken görüntülendi.

Fethullah Gülen'in Yeni Evi Görüntülendi

Yeni İkameti

AA ekipleri, Gülen'in, FETÖ'nün merkezi olarak bilinen Saylosburg kasabasındaki Chestnut Retreat Center’a yaklaşık 12 dakika mesafede yer alan “260 Kennel Road, Saylorsburg, PA 18353” adresindeki büyük bir evde kaldığını belirledi.

Fethullah Gülen'in Yeni Evi Görüntülendi

Kamuya açık emlak sitelerinde yer alan bilgilere göre, 2008 yılında inşa edilen bu ev, yaklaşık 12 dönümlük bir arazi üzerine kurulmuş olup, 400 metrekarelik iç alanında 3 yatak odası ve 4 banyo barındırıyor.

Fethullah Gülen'in Yeni Evi Görüntülendi

Güvenlik Önlemleri

Ormanlık bir alanda bulunan ve 887 bin ile 1 milyon dolar arasında bir değere sahip olduğu belirtilen ev, çevresine yerleştirilen güvenlik kameralarıyla sıkı bir şekilde korunuyor. Evin, 2023 yılında Gülen'in bakımından sorumlu olduğu öne sürülen örgüt liderlerinden Cevdet Türkyolu ve ailesine ait Meserret LLC şirketi tarafından satın alındığı iddia ediliyor.

Fethullah Gülen'in Yeni Evi Görüntülendi

Dron ile Görüntülendi

AA'nın dronla havadan çektiği görüntülerde, evin bahçesinde 4 lüks aracın yanı sıra kar motoru ve karavan gibi araçlar da dikkat çekti. Çekim esnasında demir parmaklıklı kapıdan çıkan iki lüks araç, hızla bölgeden uzaklaştı. Siyah bir Mercedes'in ön yolcu koltuğunda oturan Gülen, kameralar tarafından kısa bir süre görüntülendi.

Müstehcenlik Suçlamasıyla Tutuklanan Jahrein, Tahliye Edildi Müstehcenlik Suçlamasıyla Tutuklanan Jahrein, Tahliye Edildi

S E Gxj B Itu Eq Ud P Dz M Nq Bag

Polis Müdahalesi

AA ekibinin çekimleri sırasında, Gülen’in evinde bulunan kişiler polis çağırdı. Polis, AA ekibiyle yaptığı görüşmenin ardından Gülen'in özel mülküne girilmemesi ve park yeri olmayan geçidin önünde dikkatli olunması gerektiğini belirterek olay yerinden ayrıldı.

2024 Nobel Ekonomi Ödülü Sahibi Daron Acemoğlu Kimdir? 2024 Nobel Ekonomi Ödülü Sahibi Daron Acemoğlu Kimdir?

Fethullah Gülen'in Yeni Evi Görüntülendi

Tarihte Bir İlk: Kuzey Kore, Güney Kore’yi Düşman İlan Etti Tarihte Bir İlk: Kuzey Kore, Güney Kore’yi Düşman İlan Etti

DEM Parti'nin Yasaklanan Diyarbakır Mitinginde Neler Yaşandı? DEM Parti'nin Yasaklanan Diyarbakır Mitinginde Neler Yaşandı?

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: Haber Merkezi