Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen kazada, bir otomobil yol kenarındaki bir binaya çarparak hasar verdi. Yaralanan sürücü, eşinin isteği doğrultusunda hastaneye gitmekten vazgeçti; ancak çevredeki vatandaşların ısrarı üzerine ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yayaya çarparak kaçan genç sürücü tutuklandı Yayaya çarparak kaçan genç sürücü tutuklandı

Kaza Detayları

Kaza, Bahçelievler Mahallesi’ndeki Demokrasi Bulvarı üzerinde gerçekleşti. Aysun K. yönetimindeki 06 GN 816 plakalı otomobil, sokaktan çıkan Adem A. idaresindeki 07 ANY 597 plakalı araçla çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle Aysun K.'nın aracı yol kenarındaki bir binaya çarparak zarar verdi ve sürücü yaralandı.

Eski İş Yerinden Kamyoneti Alıp Gece Turu Yapmıştı, Serbest Bırakıldı Eski İş Yerinden Kamyoneti Alıp Gece Turu Yapmıştı, Serbest Bırakıldı

Servis Aracı Bekleyenlere Kurşun Yağmuru: 2 Kişi Tutuklandı Servis Aracı Bekleyenlere Kurşun Yağmuru: 2 Kişi Tutuklandı

Kaza yapan sürücüyü eşi hastaneye göndermedi-1

Vatandaşların Müdahalesi Önemli Oldu

Kaza sonrası yaralı sürücü, vatandaşların sağladığı bir sandalyeye oturarak ambulansın gelmesini bekledi. Eşi olay yerine geldiğinde, sağlık ekiplerine Aysun K.'nın iyi olduğunu belirtti ve gerekirse daha sonra hastaneye gitmek üzere evrak imzaladı. Ancak, çevredeki vatandaşların yoğun ısrarı sonucunda Aysun K., ambulansa alınarak hastaneye sevk edildi.

Havalimanında Rus annenin doğurduğu bebek klozette bulundu Havalimanında Rus annenin doğurduğu bebek klozette bulundu

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: IHA