Siyaset dünyasında dikkat çeken yorumlarıyla öne çıkan Mehmet Muş, pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Mehmet Muş kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir? İşte Mehmet Muş'un hayatı ve biyografisi!

Mehmet Muş Kimdir? Biyografisi ve Hayatı

Mehmet Muş’un Hayatı

Mehmet Muş, 1982 yılında Trabzon'da doğmuştur. Eğitim hayatına Doğu Akdeniz Üniversitesi İşletme Bölümü'nde devam etmiş ve 2005 yılında buradan mezun olmuştur. Ardından, 2006 yılında Washington State Üniversitesi'nde ekonomi alanında yüksek lisans yapmıştır.

DEM Parti'nin Yasaklanan Diyarbakır Mitinginde Neler Yaşandı? DEM Parti'nin Yasaklanan Diyarbakır Mitinginde Neler Yaşandı?

Mehmet Muş Kimdir? Biyografisi ve Hayatı

Siyasi Kariyeri

Mehmet Muş, 2006 yılında AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları'nda Yönetim Kurulu Üyesi olarak siyasete adım atmıştır. Bu süreçte İl Gençlik Kolları'nda çeşitli görevlerde bulunmuş ve 2009 yılından itibaren Teşkilatlanmadan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiştir.

Fethullah Gülen'in Yeni Evi Görüntülendi Fethullah Gülen'in Yeni Evi Görüntülendi

Mehmet Muş Kimdir? Biyografisi ve Hayatı

İş Hayatı

Siyasi kariyerinin yanı sıra özel sektörde de tecrübe kazanmıştır. Özel bir firmada iki yıl mali iç denetçi olarak çalışan Muş, 2010 yılından itibaren bütçe planlama ve raporlama uzmanı olarak çalışmıştır. Aynı yıl içinde mali müşavir unvanı almış ve Marmara Üniversitesi İktisat Tarihi Ana Bilim Dalı'nda doktoraya başlamıştır. Mehmet Muş, çok iyi düzeyde İngilizce bilmektedir.

Nafaka İle Gündeme Gelen Ünlü Oyuncu Ufuk Özkan Kimdir? Nafaka İle Gündeme Gelen Ünlü Oyuncu Ufuk Özkan Kimdir?

Özgür Özel, Selahattin Demirtaş'ı Ziyaret Edecek Özgür Özel, Selahattin Demirtaş'ı Ziyaret Edecek

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: Haber Merkezi