Adana'nın Seyhan ilçesinde yaşayan Enes, bebeklik döneminde geçirdiği beyin kanaması sonucunda yüzünde büyüyen kitle nedeniyle zor günler geçiriyor. Şu anda 14 yaşında olan Enes'in durumu, bir gözünü kaybetmesine ve zaman zaman havale geçirmesine yol açıyor. Enes'in babası Şeyhmus Bakır, oğullarının tedavi için birçok hastaneye başvurduklarını ancak henüz etkili bir tedavi yöntemi bulamadıklarını ifade ediyor.

Aw238173 04

Enes, tedavi olup normal bir görünüme kavuşmayı ve sağlığına kavuşmayı umut ediyor. Eğer tedavi olursa ilk olarak aynaya bakarak gülmeyi ve normal bir çocuk gibi oyun oynamayı hayal ediyor. Enes'in en büyük isteği, ileride doktor olup kendisi gibi hastalara ve küçük çocuklara yardım etmek.

Kız kardeşine kötü davrandığı için eniştesini öldürdü Kız kardeşine kötü davrandığı için eniştesini öldürdü

Ancak Enes'in babası Şeyhmus Bakır, oğullarının dış görünümünden dolayı toplum içinde farklı bakışlarla karşılaştığını ve bu durumun Enes'i içine kapanık hale getirdiğini belirtiyor. Bakır, Enes'in hastalığının nadir görülen bir durum olduğunu ve birçok doktorun tedavi için riskli olduğunu düşündüğünü söylüyor. Aile, umutlarını yitirmemiş olup şifaya olan inançlarını koruyor.

Editör: Haber Merkezi