Çetin, "Siz atmaya devam edin, senede bir kere gelir temizleriz. Bunu yapan vatan hainidir" sözleriyle çevre kirliliğine karşı sert bir dille eleştiride bulundu.

Silah Kaçakçılığı Operasyonu: 2 Kişi Tutuklandı Silah Kaçakçılığı Operasyonu: 2 Kişi Tutuklandı

Tatile Gelen Gurbetçi Sahildeki Çöpleri Görünce Sitem Etti

Her yıl plajın güzelliğinden keyif aldığını belirten Çetin Bey, son yıllarda plajın kirletildiğini ifade etti. Çöplerin deniz kumlarına bırakılması ve bu durumun doğal güzelliği bozduğunu vurgulayan Çetin, "Yurt dışında böyle bir manzarayla karşılaşmıyoruz. Burada biz yüzmeyeceğiz ki çöpler eriyene kadar belki 100 sene geçecek" dedi.

Antalya'da Şok Kaza! Araç Su Kanalına Uçtu: 2 Yaralı Antalya'da Şok Kaza! Araç Su Kanalına Uçtu: 2 Yaralı

Tatile Gelen Gurbetçi Sahildeki Çöpleri Görünce Sitem Etti

Çetin Bey'in tepkisi üzerine, plaj işletmecileri ve çalışanları hemen harekete geçti. Çöp poşetleri kullanılarak, çöpler toplandı ve plaj eski temizliğine kavuşturuldu. Çetin, "Burası devletimizin yeri, burayı temiz tutmak zorundayız. Belediyeden her şeyi beklememek gerek" diyerek çevre bilincine dikkat çekti.

21 Yıl 4 Ay Hapis Cezası ile Aranan Şahıs Yakalandı 21 Yıl 4 Ay Hapis Cezası ile Aranan Şahıs Yakalandı

Tatile Gelen Gurbetçi Sahildeki Çöpleri Görünce Sitem Etti-1

Çetin Bey'in tepkisi, plaj temizliği ve çevre koruma konusunda toplumsal farkındalığın artması gerektiğini ortaya koydu. Herkesin çevreye karşı duyarlı olması gerektiğinin altını çizen Çetin, "Bir tane Türkiye var, başka Türkiye yok. Şu halimize bak" diyerek önemli bir mesaj verdi.

Çatıya Çıkan Adamı İkna Etmek İçin Polis Uzun Süre Dil Döktü Çatıya Çıkan Adamı İkna Etmek İçin Polis Uzun Süre Dil Döktü

Kaynak: IHA